SERVEIS

Disposem d’unes instal·lacions a Reus per a descàrrega d’emergència i pupil·latge.

Brindem els nostres serveis principalment a Catalunya, Aragó i la regió del Llevant, abastant tant càrregues completes com enviaments grupatges.

TRANSPORT CÀRREGA COMPLETA

El servei de transport de càrrega completa fa referència al trasllat de mercaderies que ocupen tot l’espai disponible en un vehicle, ja sigui camió, furgoneta o qualsevol altre mitjà de transport. Aquest tipus de servei està dissenyat per satisfer les necessitats de clients que tenen una càrrega prou gran per ocupar tot l’espai de càrrega d’un vehicle, garantint el lliurament directe i sense compartir espai amb altres mercaderies. La càrrega completa és ideal per a enviaments de gran volum que requereixen un transport exclusiu i sense intermediaris.

TRANSPORT CÀRREGA GRUPATGE

El servei de transport de càrrega grupatge consisteix a consolidar diverses mercaderies de diferents remitents en un mateix vehicle per optimitzar costos i compartir espai. Aquest mètode és eficient per a enviaments de càrregues més petites i fraccionades, permetent a múltiples remitents compartir les despeses de transport. La càrrega grupatge és una alternativa rendible per a aquells que no necessiten ocupar un vehicle complet i busquen economitzar als seus enviaments.

TRANSPORT LLIURAMENT ULTIMA MILA

El servei de transport de lliurament a darrera milla se centra en la distribució de mercaderies des del centre de distribució fins a la destinació final del client, optimitzant l’eficiència a la fase final de la cadena logística. Aquest enfocament busca satisfer la demanda creixent de lliuraments ràpids i necessaris, especialment en el comerç electrònic, assegurant que els productes arribin directament al consumidor en el menor temps possible. El lliurament a darrera milla s’adapta a la logística urbana i contribueix a millorar l’experiència del client en apropar els productes a la ubicació final.

SERVEIS CAMIÓ GRUA

Col·laborem amb empreses de diversos sectors, incloent-hi indústria, construcció, petroquímica, aeroports, energia i obra civil. La nostra cartera de clients inclou reconegudes companyies internacionals de la indústria i petroquímica. Destaquem per oferir serveis especialitzats amb camions grua i ploma de dimensions reduïdes, adaptant-nos a les necessitats de transport tant d’empreses com de particulars en entorns urbans i de difícil accés.

Confieu la gestió de les vostres mercaderies a una empresa responsable i eficient, assegurant un servei de qualitat per al vostre negoci.