Especialitzats en el transport de mercaderies, càrrega completa i grupatges

Empresa familiar, fundada a l’any 1960 fent serveis de transport àmbit provincial.

A partir de l’any 2000, a la flota de vehicles, també es van incloure camions grua, per així adaptar-se a les necessitats del moment i des de llavors ha mantingut un creixement i millora constant en els seus serveis,

ELS NOSTRES VALORS

PROFESSIONALITAT

Col·laborem de manera conjunta amb serietat, honestedat i eficiència, prioritzant sempre les necessitats i satisfacció del client.

RESPONSABILITAT

Lider Reus té la responsabilitat fonamental de garantir entregues precises, segures i eficients, superant expectatives i normatives del client.

CONFIANÇA

Més de 60 anys al sector brinda confiança i seguretat als que trien els nostres serveis, recolzada per la satisfacció dels nostres clients.

QUALITAT

Considerem que assegurar la qualitat al servei és essencial per aconseguir la completa satisfacció dels nostres clients.

RAPIDESA

Eficiència i velocitat defineixen el nostre servei de transport, assegurant lliuraments ràpids i complint amb les expectatives dels nostres clients.

U

TRANSPARÈNCIA

Gestionem les finances per complir la nostra missió i visió, proporcionant claredat mitjançant la transparència de les dades.

ELS NOSTRES SERVEIS

TRANSPORT CÀRREGA COMPLETA

El servei de transport de càrrega completa comprèn el trasllat de mercaderies que ocupen tot lespai disponible en un vehicle, ja sigui camió, furgoneta o qualsevol altre mitjà de transport a la nostra disposició. La càrrega completa és ideal per a enviaments de gran volum que requereixen un transport exclusiu i sense intermediaris.

TRANSPORT CÀRREGA GRUPATGE

El servei de transport de càrrega grupatge consisteix a consolidar diverses mercaderies de diferents remitents en un mateix vehicle per optimitzar costos i compartir espai. Aquest mètode és eficient per a enviaments de càrregues més petites i fraccionades, permetent a múltiples remitents compartir les despeses de transport.

LLIURAMENT D'ÚLTIMA MILLA

El servei de transport de lliurament a darrera milla se centra en la distribució de mercaderies des del centre de distribució fins a la destinació final del client, optimitzant l'eficiència a la fase final de la cadena logística. El lliurament a darrera milla s'adapta a la logística urbana i contribueix a millorar l'experiència del client en apropar els productes a la ubicació final.

SERVEIS CAMIÓ GRUA

Col·laborem amb empreses de diversos sectors, incloent-hi indústria, construcció, petroquímica, aeroports, energia i obra civil. La nostra cartera de clients inclou reconegudes companyies internacionals de la indústria i petroquímica.

Confieu la gestió de les vostres mercaderies a una empresa responsable i eficient, assegurant un servei de qualitat per al vostre negoci.